TOKO MAMMIE

TOKO MAMMIE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 56 beoordelingen
13 feb 2021 om 20:02 Goed van smaak en vriendelujk geholpen en bezorgd. Aanbevelenswaardig!
29 jan 2021 om 21:13 I'm not sure where to begin. An utter disapointment. Tempeh was burnt, dry and lacking in any flavour, ordered 2 rice and got one half filled tub of dry cold rice, satay sauce was no longer liquid, just a dry brick, vegetables over cooked but somehow cold
17 jan 2021 om 9:43 Zoals altijd weer lekker gegeten en de bezorger was erg vriendelijk.
23 dec 2020 om 21:52 Heerlijk gegeten. Fijne communicatie, iets was niet meer op voorraad en dat is goed opgelost. Heerlijk gegeten! Vriendelijke bezorging.
13 dec 2020 om 15:35 Erg snelle en vriendelijke bezorging! Het eten vond ik minder. De roti was degelijk, maar niet bijzonder. De saté was met alle respect de slechtste die ik in tijden heb gehad. Vrij droog, sausloos en miste echt iets van smaak naast de naturel kipsmaak.
12 dec 2020 om 12:27 Heerlijk authentiek Indonesisch eten! Alles vers bereid. Supervriendelijke mensen. Ik heb hier recent een aantal keren eten besteld en het was telkens goed.
25 nov 2020 om 20:10 Super! Precies op tijd zoals aangegeven en heerlijk!!
31 okt 2020 om 21:13 Heerlijk eten, wij hebben vaker bij een toko besteld, maar wij proefden de verse kruiden en leuke en vriendelijke bezorger. Wij bestellen snel nog eens!
30 okt 2020 om 20:46 Bezorging was top, helaas het eten minder.. ik had samen met m'n dochtertje bami en m'n man roti de bami rook niet lekker(oud) waardoor ik en mijn dochtertje hem niet konden eten.. erg jammer we moesten dus met z'n 3e eten van de roti van m'n man.
29 okt 2020 om 1:18 .. en dan zeggen we.. dankjewel mammie... ..want het was niet alleen lekker .. maarrrrr de persoonlijke aandacht die jullie geven maakt het een unieke Thuisbezorgd ervaring..
25 okt 2020 om 12:18 Lekker gegeten.
23 okt 2020 om 9:36 We hadden vier bakjes roti besteld en ze zaten allemaal niet eens halfvol. Meestal als ik ergens roti afhaal kan ik er de volgende dag nog van lunchen, nu was het niet eens genoeg voor 1x avondeten